‘Stel je eens voor dat nog eind van dit jaar jouw spirituele kinderboek af is’

Stel je eens voor dat nog dit jaar jouw eerste spirituele kinderboek af is. Een spiritueel kinderboek is een boek waarmee je kinderen een (kleine) levensles mee geeft, in contact brengt met de natuur en ze in contact brengt met de magie van het leven. Kinderen staan van nature nog veel meer in contact met de ongeziene wereld, met de natuur en met dieren. Door het schoolsysteem, (social) media en andere externe prikkels, kunnen kinderen makkelijker af glijden van zichzelf. Hoe fijn is het als er kinderboeken zijn, die hen helpen, bekrachtigen en ondersteunen. We hebben veel kinderboekenschrijvers nodig! 

‘Word jij deze zomer sereen en kinderlijk enthousiast?’

Als je mee doet aan de cursus, help ik je met het uitdenken, schrijven en publiceren van jouw spirituele kinderboek. Ik kan je in contact brengen met mensen uit mijn netwerk, zoals illustratoren. Ook breng ik je in contact met promotie mogelijkheden en denk ik met je mee over het in de markt zetten van jouw unieke boek. Hier heb je geen uitgever voor nodig.

Over mij….Fiona Zwart

Mijn naam is Fiona Zwart en ik ben moeder van twee dochters (Amelie van 8 en Livia van 4), schrijfster, coach en onderneemster. Ook ben ik hoofdredactrice van de kinderkrant ‘de Eigenwijzer’. In september van 2024 komt mijn eerste (spirituele) kinderboek uit, ik schreef ‘de 7 magische kinder slaapmeditaties’ en ik heb de intentie om nog heel veel meer voor kinderen te schrijven. Mensen omschrijven mij als ‘kinderlijk enthousiast’ en door die bril kijk ik naar de wereld. Ik word gelukkig van de magie die ik zie in het dagelijkse leven. De zon, de sterren, de kat die ligt te spinnen…vanuit deze bril kijk ik naar de wereld en dit klinkt door in mijn schrijven. Omdat ik geloof dat de nieuwe generatie kinderen om nieuwe kinderboeken vraagt, heb ik deze cursus ontwikkeld. Omdat ik geloof dat we veel meer bewuste kinderboekenschrijvers nodig hebben. En omdat ik geloof dat we geen uitgeverij nodig hebben, om onze boeken te verkopen.

STARTDATUM
1 september 2024
PRIJS
€ 497,- inclusief btw
VOOR WIE?
Voor kinderboekenschrijvers (in de dop!)
DUUR
Het programma duurt 12 weken (september t/m november) maar je kunt de lessen in eigen tempo volgen!
Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten?

Je leert hoe je het kind in jezelf kunt hervinden om vervolgens tot krachtige verhalen te komen. Je gaat schrijven, karakters uitdenken en je leert hoe je jouw boek in de markt kunt zetten.

Kan ik vragen stellen aan Fiona?

Ja, dit kan via het besloten forum.

Kan ik elk moment instappen?

Nee, ik draai dit progamma alleen dit najaar. Als je voor 1 augustus aanmeldt kun je mee doen voor de early bird prijs van 350 euro. Na 1 augustus betaal je 450 euro.

Hou ik toegang tot het materiaal na de training?

Ja, je houdt een jaar toegang tot de lessen. Het forum wordt na 31 december gesloten.

Ik twijfel en/of heb nog vragen, wat kan ik doen?

Stel je vragen gerust via fiona@fionazwart.nl