Schrijf, publiceer en verkoop jouw magische kinderboek

Je bent zo welkom om aan te sluiten bij de cursus ‘Schrijf jouw magische kinderboek’ waarmee je leert hoe je een uniek en magisch kinderboek schrijft, creëert en in de markt zet. De cursus neemt jou stap-voor-stap mee door het schrijfproces, tot het publiceren en eventueel verkopen van jouw unieke magische kinderboek. Waar wacht je nog op?

‘Magische kinderboeken veranderen de wereld’

Weet je nog….dat je vroeger verwonderd helemaal op ging in een bijzonder kindboek? Dat een sprookje je mee nam naar een andere wereld? Kinderverhalen, sprookjes en kinderboeken helpen, geven lessen mee en brengen het kind in verwondering. Een kinderboek schrijven is een daad van liefde. En concurrentie bestaat niet, de wereld heeft oneindig plek voor allerlei verhalen. En zeker voor kinderen.

vuurwerk

Praktische informatie over de cursus:
STARTDATUM
maandag 2 september 2024
PRIJS
€ 333,- inclusief btw. (betalen in 3 termijnen mogelijk)
VOOR WIE?
Voor iedereen die zijn of haar kinderboek wil schrijven en publiceren
DUUR
8 weken met levenslang toegang tot de lessen.
Hoe is de cursus opgebouwd?

Vanaf maandag 2 september ontvang je wekelijks een schrijfles in je mailbox. Je volgt de lessen op eigen tempo. Bij de cursus vindt je ook een forum, een besloten community, waar je vragen kunt stellen en teksten kunt delen. Wie weet vind je er ook wel een schrijfbuddy. De lessen helpen jou om stap-voor-stap jouw kinderboek te schrijven en te publiceren. Na 8 weken heb jij een concept klaar, waarmee je bijvoorbeeld op zoek kunt gaan naar een uitgeverij of het zelf kunt uitgeven.

Fiona-Zwart-Claudia-Rison-fotografie_websize-06014-everglow
Over mij….Fiona Zwart

Wie is Fiona ?
Ik ben moeder van twee dochters, Livia van 5 jaar en Amélie van bijna 9 jaar. Mijn meiden zijn mijn grootste inspiratiebron. Mijn eerste kinderverhaal schreef ik 12 jaar geleden over mijn katten. Ik wist altijd al dat ik iets voor kinderen wilde schrijven, maar na het eerste boek over mijn katten, is het even blijven liggen. Halverweg 2023 voelde ik opnieuw: ik ben een kinderboekenschrijfster. Ik heb iets te doen voor kinderen. Vanaf dat moment kwam het in een stroomversnelling en werd ik hoofdredactrice van de kinderkrant ‘de Eigenwijzer’, schreef ik mijn 7 magische bedtijdmeditaties voor kinderen en in het najaar van 2024 komt mijn kinderboek ‘Lisa en Vos’ uit. Verhalen van een meisje die magische ontmoetingen heeft met een vos. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn Annie MG Schmidt en Astrid Lindgren, vrouwen met een groot hart voor kinderen en dieren. Vrouwen die net zoals ik graag buiten de lijntjes kleuren. Ik kijk er naar uit jou te mogen helpen met jouw prachtige magische kinderboek!

Veelgestelde vragen

Volg ik deze cursus op eigen tempo?

Jazeker, het is ‘do-it-yourself’ cursus, met ondersteuning van een bruisend forum.

Is het nodig dat ik al schrijfervaring heb?

Nee! Het enige wat nodig is is een wens en verlangen om een kinderboek te schrijven.

Kan ik vragen stellen aan Fiona?

Ja, dit kan in de besloten community.

Kan ik elk moment instappen?

Nee, ik bied deze cursus alleen in september aan.

Hou ik toegang tot het materiaal als de cursus voorbij is?

Jazeker, je houdt altijd toegang tot de content.

Waar is de online leeromgeving?

Je vindt alles in Membirds, een fijne online leeromgeving, alleen voor cursisten van de kinderboekencursus.