Ga sprookjesachtig slapen
Mijn naam is Fiona Zwart en ik ben schrijfster en moeder van 2 jonge dochters (8 en 4 jaar). Ik geloof dat het dagelijkse bedtijd ritueel iets magisch heeft en een moment van verbinding geeft voor kinderen en ouders. Met mijn gloednieuwe magische bedtijd kindermeditaties, neem ik kinderen mee naar verwonderland. Het kind kan de dag fijn af sluiten en gaat met positieve woorden en prachtige verhalen fijn de nacht in.

De magische meditaties zijn een moment van bekrachtiging voor het kind
Hoe fijn is het om grote en kleine dromen te hebben? De magische meditaties zijn geschikt voor alle leeftijden. Bij elke dag van de week past een andere meditatie, zo leren de jongste kinderen ook meteen de dagen van de week. Mijn ervaring is dat de kinderen de meditatie vaak graag een aantal keer achter elkaar horen. Vaak slapen ze dan bij de tweede of derde sessie. Zet de meditaties dus gerust op repeat.

Hoe werkt het?
Bestel en betaal jouw meditaties en binnen 1 tot max 2 werkdagen stuur ik jou de meditaties toe per e-mail. Uit de e-mail kun je ze downloaden en op een IPad of telefoon zetten, zodat je de meditaties dagelijks voor jouw kind kunt afspelen. Welterusten!

Bestel hier de magische bedtijd kindermeditaties voor 15,15 euro inclusief btw.
Van elke bestelling gaat er 1 euro naar Because we Carry.

Let op: alleen deze zomer bied ik deze meditaties los aan voor deze prijs. Daarna worden ze onderdeel van een groter meditatie programma.