Hi! Ik ben Fiona en ik ben

31 jaar, onderneemster, moeder en een bewuste levensgenieter.
Ik beschrijf mezelf als een rustig persoon die van aanpakken houdt. Daadkrachtigheidbetrokkenheid, bewust leven en eerlijkheid zijn
mijn kernwaarden.

Iedereen heeft een rugzak, ook ik. 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn moeder werd chronisch ziek (MS) en mede daardoor gingen mijn ouders uit elkaar. Dit heeft mij jong zelfstandig, bewust en eigen.wijs gemaakt. Mede hierdoor ben ik op mijn 26ste mijn bedrijf begonnen. Ik wilde mijn hart volgen en niet te veel uitstellen. Dromen - Durven - Doen - Voelen - Creatief durven zijn. 
Doordat ik zelf een ondernemer ben die vanuit het niets iets heeft opgebouwd, weet ik goed waar mijn klanten mee kunnen worstelen. 

Van het Hbo in Haarlem naar Profit First uit Amerika

Mijn Hbo opleiding Media & Entertainment Management koos ik omdat ik wilde leren hoe ik creatieve concepten en mensen commercieel in de markt kon zetten. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan helpen om geld te verdienen met dat wat ze het allerliefste doen. Daarom heb ik ook besloten om de certificering Profit First te halen. Hiermee help ik ondernemers echt nog veel concreter met winst maken. Want hoe veel passie je ook hebt voor wat je doet, als je te weinig verdient, hou je het simpelweg niet vol. 

Ik combineer mijn intuïtie, ervaringen en kennis

Door mijn brede werkervaring in binnen- en buitenland, heb ik heb veel kennis op het gebied van (online) marketing, branding, strategie en financiën. Dit combineer ik met mijn intuïtie. Ik ben een gevoelsmens en ik geloof ook dat we als mens het meest gelukkig zijn als we zowel ons gevoel als ons ratio benutten, zonder zweverig te worden. 

Hoe ziet jouw eigen.definitie van succes er uit?

Dat is de vraag waar we samen naar gaan kijken. Vervolgens maken we een plan om jouw eigen defintie van succes stap voor stap te realiseren. 

En wat is dan mijn definitie van succes?

Ik voel me succesvol als ik van betekenis ben voor mijn klanten. Als ik mensen echt blij mag maken. Ik voel me succesvol als ik alles wat ik doe in mijn leven, met aandacht kan doen. Of ik nu mijn dochter van 2 naar bed breng, piano speel of een klant aan het coachen ben. Alles wat ik doe, doe ik bewust en volledig in het nu. Als ik dat ervaar, voel ik mezelf succesvol. 

 

Carpe Diem &
Joie De Vivre ! 

Manifest by Fiona

"De wereld heeft mensen zoals jou nodig. Mensen met moed. Mensen die creëren. Mensen die echt vanuit hun hart werken. Mensen die passie voelen voor wat ze doen. Mensen die met hun kennis echt van betekenis willen zijn voor hun klanten. Mensen die van de gebaande paden af durven te wijken en hun eigen weg kiezen. Mensen die zich kwetsbaar opstellen, zonder kwetsbaarheid als trucje in te zetten.

Wat zou de wereld zijn voor plek zonder mensen met moed, lef en creativiteit?

Mijn passie is om eigen.wijze mensen te helpen met hun groei. Dat voelt niet als werk. Ik ben daar veliefd op."

Nu ken je mijn verhaal wat beter. Ik leer jou ook graag kennen.
Spreek ik je snel?

Neem contact op

Wat weetjes over mij

 • Ik word geïnspireerd door muziek. Mijn grote inspiratiebronnen zijn Stevie Wonder, Michael Franti, Jacqueline Govaert en Typhoon.
  In mijn ogen zijn kunstenaars, muzikanten en
  filmmakers het beste voorbeeld van ondernemerschap op eigen.wijze;

 • Ik heb zelden last van groepsdruk en ik hou van kritisch nadenken. Gezond eigenwijs?

 • Ik heb wel soms lange tenen en raak vaak m’n sleutels kwijt;

 • Ik hou van gezond en puur eten. Ik geloof zelfs dat je je gezondheid op prioriteit nummer 1 moet  zetten. Dan is je basis zo sterk dat je vanuit daar verder kunt bouwen aan je dromen;

 • Ik ben al 12,5 jaar gelukkig met mijn vriend Dave. Hij is in Nederland geboren als kind van Indonesische ouders. Onze dochter is dus een dubbel bloedje. Dat betekent dubbel zoveel ervaringen in ons gezin;

 • Ik heb in Spanje en Engeland gewoond maar ik vind Nederland het fijnste land om mijn dochter op te voeden. Wel ga ik nog steeds regelmatig op reis, het liefste naar Zuid-Europa. Ik hou namelijk ook van goede wijn. ;-)

 • Ik hou van schrijven en doe dit dan ook graag door middel van blogs, versjes en liedjes. Love to write. 

Tot snel? Hartelijke groet,