Even voorstellen...

Mijn naam is Fiona Zwart en ik hou intens van het leven. Ik ben gefascineerd door het leven, oprecht geïnteresseerd in (levens)verhalen en in alle uitdagingen, pieken en dalen die hierbij horen. Ik geloof in de creatiekracht van de mens en ik geloof in de natuur. En nee, dat is niet zweverig. Het is juist 'met de poten in de klei.' Ik hou van het onderzoeken van de voorgeschreven werkelijkheid. Ik neem NOOIT zomaar iets aan. Omdat niets is wat het lijkt. Ik ga er vanuit ga dat ik nooit ben uitgeleerd.

Ik hoor je denken: 'Ja leuk allemaal, maar in welk hokje pas je nu eigenlijk?' ;-)

Het zijn er velen. Zo ben ik moeder van 2 prachtige dochters (Amélie van 5 en Livia van bijna 2) en de vriendin van Dave. Ik ben de dochter van Marion en Johan, een ondernemerskoppel. Mijn moeder kreeg op haar 28ste MS en door op te groeien met haar ziekte heb ik zóveel geleerd. Over gezondheid, over wat er écht toe doet in het leven en over doorzetten als het moeilijk wordt. Maar ook over hoeveel er niet klopt in de reguliere gezondheidszorg of wat wij in het Westen als gezond zien.

Coachen en mensen helpen met hun groei, dat deed ik de afgelopen jaren

Ik coachte talloze ondernemers met de groei van hun bedrijf. Dit deed ik via mijn eigen methodiek, een online programma wat mensen bij mij volgden. Thema's waar ik aan werkte waren: af durven wijken, moedig zijn, je eigen stem vinden en doorzetten als het moeilijk wordt. En natuurlijk hielp ik ook met praktische thema's als marketing en sales. Ik deed dit met heel veel plezier, maar ergens voelde ik altijd dat ik nog meer te doen had. Alsof m'n missie groter was. Nu snap ik waarom.

In maart 2020 veranderde de wereld en daardoor ook mijn leven.

Letterlijk vanaf de eerste speech van Rutte in het torentje wist ik dat het verhaal niet klopte. Noem het intuïtie, noem het kennis van beïnvloedingstechnieken, give it a name. Vroeger wilde ik altijd journaliste worden, maar ik ben uiteindelijk het coachen ingerold. Coachen en journalistiek zijn voor mij een verlengstuk van elkaar. Het gaat om oprechte interesse in het verhaal en verder kijken dan wat voorgeschreven wordt. Verder kijken dan het masker wat je eerst ziet. 

In 2020 mocht ik prachtige interviews maken voor Café Weltscherz, sprak ik op manifestaties en vond ik mijn stem op social media

Ik bedacht 'Het Verboden Jaaroverzicht', een 2-uur durige uitzending waarin we met bepalende mensen uit 2020 om de tafel zaten. 2020 was intens. Het was een rollercoaster en soms ook een rouwproces. Nee, verder kijken dan je neus lang is, is zeker niet 'de easy way'. Maar ik heb in mijn leven nooit voor de makkelijke weg gekozen. En alles wat moeite kost, is de moeite waard. Onze vrijheid staat momenteel onder grote druk. Vrijheid is iets waar ik altijd voor zal opstaan. Omdat vrijheid ons geboorterecht is. 

'Een open mind, alles onderzoeken en nooit zomaar iets aannemen. Dat is mijn optiek de basis van groei. En altijd vanuit liefde. Dat is waar ik voor sta: 'Groei en liefde.' 

Vrijheid en de nieuwe wereld

'Echte vrijheid begint bij persoonlijke vrijheid. De vrijheid voelen om jouw waarheid te spreken. Om je grenzen aan te geven. Om kwetsbaar te zijn. Om niets meer in te slikken. Om jezelf niet kleiner te maken dan je eigenlijk bent. Veel mensen gebruiken niet hun volledige potentieel. Vanuit angst. En angst is de meest lage frequentie.
Ik geloof dat deze tijd ons leert om al onze angsten diep aan te kijken. En om vervolgens onze frequentie te verhogen. We mogen weer veel meer gaan creëren. Dat kan als ondernemer en in loondienst. Of als vader, als moeder. Ieder van ons kan een verschil maken.

 

Hoe ga ik het verschil maken?

Dat doe ik door het aanvoeren van mijn movement 'Make That Change'. Deze movement verbindt, stimuleert en prikkelt iedereen die niet langer wil vechten, maar de verandering wil worden die de wereld zo nodig heeft. En dat ga ik doen door de onafhankelijke media nieuw leven in te blazen. Dit zal ik doen door het maken van interviews die net even anders zijn dan je nu ziet in de vrije / alternatieve media. Vanuit een vrouwelijke energie, zonder dat het truttig of zweverig wordt. We zijn er aan toe na 1.5 jaar angst. Het is tijd voor de wederopbouw, om onze eigen kracht terug te pakken. En nee, ik kijk niet weg van wat gaande is. Maar ik geloof in de creatiekracht en veerkracht van de mens. Het is tijd voor nieuwe dingen.

Let's Go Sparkling.