Stel je eens voor…hoe zou het zijn om met meer lef, plezier en moeiteloosheid te schrijven?

Wat fijn dat je hier bent. Je bent zo welkom om aan te sluiten bij de SchrijfTribe, de plek waar je consequent aan de slag gaat met schrijven. De SchrijfTribe helpt jou om te stoppen met uitstellen en tijd te gaan maken voor schrijven. Hoe zou jouw leven er uit zien als je dit consequent gaat doen? En hoe zou het zijn als je veel meer je eigen stem vindt en die ook durft te laten horen? Bij de SchrijfTribe zit je goed als je er aan toe bent om met meer lef en moeiteloosheid te gaan schrijven.

Wat is de SchrijfTribe?

De SchrijfTribe is de plek waar ik alles geef om jou te helpen met jouw schrijfavontuur en waar je mede schrijvers kunt ontmoeten. De SchrijfTribe helpt om jouw unieke (schrijf)stem te vinden, jezelf tot leven te schrijven en jouw expressie met de wereld te delen. Je maakt dagelijks tijd vrij voor schrijven. Je komt er in contact met mede schrijvers en je kunt mij en jouw mede avonturiers mee laten lezen met jouw schrijfsels. Een warm bad van gelijkgestemden, vol avontuur en plezier.

Dit krijg je elke maand in de SchrijfTribe:
  • 1 x per week een schrijfles in je mailbox;
  • Bij elke les een concrete (schrijf)opdracht;
  • 1 x per maand een online verdiepingssessie live met de groep waarin je alle vragen kunt stellen en we met elkaar mee kunnen lezen;
  • Een fijne online leeromgeving waar je alle sessies en documentatie terug kunt kijken;
  • De optie om jouw teksten te laten proeflezen in de tribe. Zo kun je het eerst ‘veilig testen’ voordat je het met de hele wereld deelt;
  • De mogelijkheid om 1 x per maand jouw teksten naar Fiona te mailen voor persoonlijke feedback;
  • Een besloten community met alle leden van de SchrijfTribe. Een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen en wellicht een schrijfbuddy te vinden.
  • Eind van het jaar wordt er een boekje gemaakt van teksten die jij en je collega tribe leden hebben geschreven. Zo werken we samen ergens naar toe.

En…..

  • Elk seizoen (4 x per jaar) een samenkomst met alle leden (locatie in het midden van Nederland) om mede schrijvers te ontmoeten en heerlijk te eten en te drinken
Inclusief gastworkshop van Susan Smit

In het najaar komt schrijfster Susan Smit een gastworkshop geven in de SchrijfTribe! Een exclusief gastcollege alleen voor leden van de SchrijfTribe over creativiteit, bezieling en schrijven. (Deze gastworkshop is alleen te volgen voor leden die minimaal 3 maanden lid blijven.)

Over mij….Fiona Zwart

‘Stille wateren, diepe gronden’
Zo werd ik als kind omschreven. De afgelopen jaren vond mijn gevoelswereld een weg naar buiten. Ik spreek op podia, heb en ben regelmatig geïnterviewd, dagelijks lezen vele mensen mijn berichten via social media en in het najaar van 2024 komt mijn eerste kinderboek uit. Ook ben ik hoofdredacteur van de kinderkrant ‘de Eigenwijzer’.  Schrijven is waar mijn gave ligt en waar ik anderen met veel liefde bij help.

Waarom de SchrijfTribe?
De SchrijfTribe is een beweging van plezier en expressie. Het is jouw dagelijkse stok achter de deur. Want een betere schrijver word je simpelweg door het heel vaak te doen. Kunst ontstaat niet alleen door magie, het ontstaat ook door simpelweg ‘doen’ en er ruimte voor maken. Daar help ik je met veel liefde bij!

STARTDATUM
1 a 2 dagen na je aanmelding
}}
PRIJS
€ 49,- per maand inclusief btw (na 1 augustus gaat de prijs omhoog!)
VOOR WIE?
Voor iedereen die op regelmatige basis tijd wil maken voor intuïtief schrijven.
DUUR
Je kunt zolang blijven als je wilt. De eerste maand kun je na 30 dagen uit stappen.
Daarna wordt het membership met 3 maanden verlengd.
xr:d:DAF6_bDgaSI:21,j:1243418065552257346,t:24041120
Veelgestelde vragen

Wat als ik niet live bij een online inspiratiesessie kan zijn?

Alle online sessies zijn terug te kijken in de online leeromgeving zolang je lid bent van de tribe.

Is de SchrijfTribe voor gevorderde schrijvers of beginners?

Voor beide. Aan de SchrijfTribe doen mensen mee die willen ontdekken wat schrijven voor ze kan betekenen en mensen die al jaren schrijven. Dat werkt heel inspirerend en versterkend.

Kan ik vragen stellen aan Fiona?

Je kunt deze stellen in de live inspiratiesessies, die 1 x per maand plaats vinden. Tevens kun je 1 x per maand jouw teksten opsturen naar Fiona voor persoonlijke feedback via de e-mail. Verder is ze regelmatig aanwezig in de online community om mee te lezen en te reageren in het forum.

Kan ik elk moment instappen?

De deuren gaan zo nu en dan open voor nieuwe leden. Op dit moment kun je instappen voor het starttarief van 49 euro per maand, na 1 augustus gaat het tarief omhoog.

Hou ik toegang tot het materiaal als ik mijn lidmaatschap opzeg?

Nee, het materiaal is alleen voor leden van de SchrijfTribe.

Kan ik met elk schrijfdoel in de SchrijfTribe terecht?

Ja, of we je nu gedichten wil schrijven of een roman…alles kan. Mijn specialisatie is het vinden van je eigen stem en het tot de kern komen van het schrijven. De reis naar kwetsbaarheid. Ik hou van alle genres, behalve van horror. Mijn voorkeur gaat wel uit naar gedichten, kwetsbare/echte verhalen, kinderboeken en spoken words. Uiteindelijk gaat het er om of je de transitie wil maken van hoofd naar hart.

Blijf ik altijd hetzelfde betalen?

Je betaalt inderdaad de prijs van het moment dat je lid werd.

Waar is de online leeromgeving?

Je vindt alles in Membirds, een fijne online leeromgeving, exclusief voor leden van de SchrijfTribe.

Zijn er ook vakantie periodes?

Ja, in december houden we vakantie.

Wat bedoel je precies met intuïtief schrijven?

Hiermee bedoel ik: los komen van beperkende gedachtes en beperkende schrijfregels. Hiermee zal je merken dat het schrijven steeds makkelijker én leuker wordt.

Hoe kan ik het lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen kan per maand. Stuur een email naar: fiona@fionazwart.nl

Zorg dat je dit doet vóór de datum dat je lid werd. Dus als je lid werd op 1 maart, meld je dan voor 1 april af, ander is de automatische incasso al gestart. Indien dat het geval is, loopt jouw lidmaatschap een maand langer door.

Zijn er nog kosten verbonden aan de borrels/barbecues?

Ja, dit zal per keer verschillen, een barbecue brengt bijvoorbeeld meer kosten met zich mee dan een borrel. Ik communiceer van te voren bij elke meeting wat de kosten zullen zijn. Je betaalt alleen als je komt.

Zijn de barbecues/borrels verplicht?

Nee, je bepaalt zelf of je wilt komen. Ik raad het overigens wel aan, je zal merken dat de SchrijfTribe dan meer gaat leven.

Komt iedereen in het boekje?

Alleen de leden die minimaal zes maanden mee hebben gedaan aan de Tribe.

Zijn er nog kosten verbonden aan het boekje?

Je ontvangt het boekje digitaal, hieraan zitten geen kosten verbonden. Als er behoefte is dat het boekje ook wordt gedrukt, zal ik deze bestellen en de drukkosten doorberekenen.