Jacco Bijcker

Sales Engines

Ik heb een één op één coachingstraject gevolgd bij Fiona (ALFA Mastery) en zij heeft mij geholpen de stap te maken van urenfabriek naar ondernemer. Een stap waar ik erg blij mee ben en die gezonde groei met zich meebrengt! Doordat Fiona mij er toe aanzette om mijn kennis om te gaan zetten in een sterk product (DRS Methode) heb ik die stap gemaakt, wat veel werkplezier en voldoening geeft. Fiona is een coach die hands on meedenkt, met meer dan voldoende kennis van zaken heeft over business development, marketing & sales en ook kritisch coacht wanneer nodig. Wil je groeien met je bedrijf én als ondernemer? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met Fiona en ALFA.

Elliëtte Kreek - Devies

Bijzonder Coaching

Samen met Fiona heb ik helder gekregen wat nog troebel was. Ik heb in het traject echt ontdekt wie ik ben, wat ik doe en het belangrijkste...wie mijn ideale cliënt is. Het uitkristalliseren samen met haar was fijn, daardoor is mijn communicatie krachtiger geworden en dat merk ik direct terug in meer trajecten. De samen werking mbt de nieuwe website bouwen was ook erg fijn, ik hou van korte lijntjes! Kortom dank Fiona voor je coaching en vertrouwen.

Raimke Groothuizen

Raimke.com

Mijn geld heb ik meteen terugverdiend! Werken met Fiona was een openbaring. Meteen zag ze de knelpunten waar ik als ondernemer al jaren tegenaan liep. Tevens hielp Fiona met met het vinden van mijn bedrijfsmatige focus en het verbeteren van mijn bedrijfscommunicatie. Mede hierdoor kreeg ik een aantal grote opdrachten, waarmee ik het traject direct had terugverdiend. Fiona is een sterk meedenkende coach, die haar tempo en werkwijze afstemt op haar klanten met gegarandeerde resultaten. En een super leuk mens!

Roland Verment

Paneuromix

Ik run een internationele webshop met voedingssuplementen voor het brein. Ik zocht hulp van iemand buitenaf die met mij fris naar de strategie van mijn bedrijf kon kijken. Ik zit er zelf al zo lang in. Ik ben enorm blij dat ik bij Fiona een traject heb gevolgd. Ik vond het fijn dat ze de dingen zo snel overziet en op een rijtje kreeg voor me. Fiona denkt gelijk en altijd vanuit de klant, iets ik zelf nog weleens lastig vind. Fiona daagt uit en helpt met groeien. Dank je wel, Fiona. 

Ilona Lok

Serious Impact

Ik heb Fiona ervaren als een gesprekspartner die goed luistert en zo snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en deskundig. Door mij uit te dagen en te begeleiden in het stellen van doelen heb ik de richting voor mijn bedrijf scherp kunnen stellen. Als je op zoek bent naar een businesscoach met een no-nonsense-mentaliteit, die inspireert, motiveert en niet bang is je aan te spreken op je bullsh*t dan ben je bij Fiona aan het juiste adres.

Manon Toma

Manon Toma

"Het gaat nu heel erg goed met mijn bedrijf maar dat is niet vanzelf gegaan. Toen ik bij Fiona een traject ging doen heeft zij me geholpen om door te zetten en dichtbij mezelf te blijven. Ik ben haar daar heel erg dankbaar voor. Ik vind dat Fiona echt een bijzondere businesscoach is omdat ze oprecht betrokken is. Ik weet uit de markt dat dit niet vanzelfsprekend is."

Cindy Tas

Praktijk Kind & Co

Door Fiona's begeleiding en programma heb ik nu een wachtlijst met mijn kindercoachpraktijk. Ik ben echt gaan groeien als ondernemer en ik verdien mijn geld met dat wat ik het leukste vind: kinderen helpen. Nu werk ik samen met Fiona aan mijn volgende level; een eigen methode en een eigen boek. Ik heb een vertrouwensband met Fiona opgebouwd en wat ik fijn aan haar vind is dat ze zich niet gek laat maken door alles wat andere businesscoaches doen. Ze helpt je echt te ondernemen op eigen.wijze.

Alphatekst

Marina Kapteijn

Fiona heeft mij enorm geholpen om echt m'n eigen leiderschap te ontwikkelen. Ik voel me veel meer ondernemer en leider sinds ik een traject heb afgerond bij Fiona. Ook klopt mijn online positionering helemaal bij wie ik ben. Fiona helpt je om marketing toe te passen op een eerlijke manier. Authentiek en dichtbij jezelf blijven; dat is waar zij voor staat.

Daan Arkesteijn

‎Enter Next Level

"Samen met Fiona heb ik nagedacht over m'n online positionering, mijn verhaal en mijn markt. Ik verhuurde mezelf eerst alleen aan gemeentes en ik had geen eigen aanbod. Ik dacht nog te veel in termen van opdrachtgevers in plaats van klanten. Door Fiona ben ik een betere ondernemer geworden. Mijn zelfvertrouwen is daardoor enorm gegroeid. "

Shari Doom

Made in Meadow

Bij Fiona heb ik verschillende modules gevolgd om mijn ondernemersvaardigheden naar een volgend level te brengen. Als zelfstandig creatieveling is het de uitdaging om geld te verdienen met dat wat ik het liefste doe: Mensen blij maken met het maken van prachtige en persoonlijke geboortekaartjes en uitnodigingen. Fiona heeft me geleerd groter te denken, mijn financiele kennis te vergroten en strategisch aan mijn bedrijf te werken. Haar warme begeleiding heeft me echt geholpen om de juiste keuzes te maken. 

Kelly Meulenberg

Kelly Meulenberg

"Na een tijdje op op eigen houtje werken, ben ik een traject met Fiona ingegaan. Ik heb nu nog veel aan de kennis en inzichten die ik dankzij haar heb opgedaan. Onder anderen over mijn ideale klant, mijn website en mijn mindset. Zowel zakelijk als persoonlijk heb ik een fijne klik met haar. Fiona is echt een aanrader als je een rustig iemand zoekt die je enorme stappen laat zetten.

Ton Wortelboer

Procuwijs

Fiona heeft heel veel kennis over het goed neer zetten van een bedrijf. Maar ze beschikt daarnaast ook over een groot empatisch vermogen. Deze twee elementen zijn samen een zeer krachtige combinatie.

Contactformulier om in contact te komen met Fiona