Manon Toma

Manon Toma

"Het gaat nu heel erg goed met mijn bedrijf maar dat is niet vanzelf gegaan. Toen ik bij Fiona een traject ging doen heeft zij me geholpen om door te zetten en dichtbij mezelf te blijven. Ik ben haar daar heel erg dankbaar voor. Ik vind dat Fiona echt een bijzondere businesscoach is omdat ze oprecht betrokken is. Ik weet uit de markt dat dit niet vanzelfsprekend is."

Cindy Tas

Praktijk Kind & Co

Door Fiona's begeleiding en programma heb ik nu een wachtlijst met mijn kindercoachpraktijk. Ik ben echt gaan groeien als ondernemer en ik verdien mijn geld met dat wat ik het leukste vind: kinderen helpen. Nu werk ik samen met Fiona aan mijn volgende level; een eigen methode en een eigen boek. Ik heb een vertrouwensband met Fiona opgebouwd en wat ik fijn aan haar vind is dat ze zich niet gek laat maken door alles wat andere businesscoaches doen. Ze helpt je echt te ondernemen op eigen.wijze.

Alphatekst

Marina Kapteijn

Fiona heeft mij enorm geholpen om echt m'n eigen leiderschap te ontwikkelen. Ik voel me veel meer ondernemer en leider sinds ik een traject heb afgerond bij Fiona. Ook klopt mijn online positionering helemaal bij wie ik ben. Fiona helpt je om marketing toe te passen op een eerlijke manier. Authentiek en dichtbij jezelf blijven; dat is waar zij voor staat.

Daan Arkesteijn

‎Enter Next Level

"Samen met Fiona heb ik nagedacht over m'n online positionering, mijn verhaal en mijn markt. Ik verhuurde mezelf eerst alleen aan gemeentes en ik had geen eigen aanbod. Ik dacht nog te veel in termen van opdrachtgevers in plaats van klanten. Door Fiona ben ik een betere ondernemer geworden. Mijn zelfvertrouwen is daardoor enorm gegroeid. "

Shari Doom

Made in Meadow

Bij Fiona heb ik verschillende modules gevolgd om mijn ondernemersvaardigheden naar een volgend level te brengen. Als zelfstandig creatieveling is het de uitdaging om geld te verdienen met dat wat ik het liefste doe: Mensen blij maken met het maken van prachtige en persoonlijke geboortekaartjes en uitnodigingen. Fiona heeft me geleerd groter te denken, mijn financiele kennis te vergroten en strategisch aan mijn bedrijf te werken. Haar warme begeleiding heeft me echt geholpen om de juiste keuzes te maken. 

Kelly Meulenberg

Kelly Meulenberg

"Na een tijdje op op eigen houtje werken, ben ik een traject met Fiona ingegaan. Ik heb nu nog veel aan de kennis en inzichten die ik dankzij haar heb opgedaan. Onder anderen over mijn ideale klant, mijn website en mijn mindset. Zowel zakelijk als persoonlijk heb ik een fijne klik met haar. Fiona is echt een aanrader als je een rustig iemand zoekt die je enorme stappen laat zetten.

Ton Wortelboer

Procuwijs

Fiona heeft heel veel kennis over het goed neer zetten van een bedrijf. Maar ze beschikt daarnaast ook over een groot empatisch vermogen. Deze twee elementen zijn samen een zeer krachtige combinatie.

Cyriel Hendrix

Hendrix & Co

Fiona is een inspirerend onderneemster, prettig in de omgang en heel persoonlijk. Ze straalt haar passie om andere ondernemers te helpen echt uit. Ze heeft mij geholpen met het werken aan een slimmer businessmodel. Tijdens de persoonlijke gesprekken is ze een uitstekend sparringpartner die goed luistert naar de behoeften van haar klant en dit vertaalt naar een helder en praktisch advies.

Ja, ik wil een intakegesprek