DATUM
11 november 2023
}}
TIJD
11:00 – 18:00 uur. (inloop vanaf 10.30 uur)
PRIJS
€ 149,- inclusief eten, drinken, alle workshops en btw
LOCATIE
Remonstrantse kerk te Nieuwkoop (Zuid-Holland)
‘Open je hart & Laat je verrassen’

In deze video vertel ik je kort waarom ik het intieme en kleinschalige ‘Vonk! Vrouwenfestival’ organiseer en neem ik je alvast een beetje mee in wat je kunt verwachten.

Een dag voor jou

Vonk! is een dag helemaal voor jezelf, waar ontspanning, bezieling en plezier voorop staan. Vonk! staat voor leven vanuit het hart, voor het durven vertrouwen op je intuïtie en voor leven vanuit jouw innerlijke vonk. Even niet helen, graven en fixen, maar voelen, belichamen en ontspannen.

Women only

Deze dag is speciaal voor vrouwen omdat ik geloof dat we als vrouw veel meer onze plek in mogen nemen en dat begint met goed voor ons zelf zorgen. Als we dat doen, dan werkt dit door op onze omgeving. Daarnaast zijn de onderwerpen die voorbij komen zoals vrouwelijke seksualiteit en liefdevol begrenzen écht vrouwelijke onderwerpen. Een dag voor en door bewuste vrouwen.

Het programma
Fiona Zwart
‘Voel, vertrouw en leef’

Met veel liefde organiseer ik het Vonk! Vrouwenfestival in de prachtige Remonstrantse kerk te Nieuwkoop. Een plek waar bezieling, rust en verwondering samen komen. Een plek waar we 11 november onze innerlijke vonk zullen versterken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Liefs,