Even voorstellen
Mijn naam is Fiona Zwart en ik ben moeder, geliefde, onderneemster, en schrijfster maar met name mens. Ik geloof dat de wereld een leukere plek wordt, als we het kind in onszelf terug vinden. Als we durven te kijken naar de wereld door de ogen van een kind. Puur en onbevangen. Dat we durven te spelen en dat we expressie geven aan dat wat er door ons geboren wil worden.
De kracht van kunst

De wereld verandert snel. Dit vraagt om mensen die creatief kunnen denken en mee kunnen bewegen met een veranderende wereld. In een steeds technocratische wereld, is pure bezieling en menselijke creativiteit, een verademing en broodnodig.

Wat doe ik?

Ik ben hoofdredactrice van de Eigenwijzer, een kwartaal krant voor en door eigenwijze kinderen. Mijn kinderboek komt in september 2024 uit en ik run de SchrijfTribe. Een bijzondere plek waar ik mensen dagelijks help om met intuïtief schrijven bezig te zijn.

20240305-_CVD9994
Express yourself

Ik geloot dat jouw en mijn expressie een kado is voor de wereld. Mensen met een creatief en open hart, schudden de wereld op en zetten tot denken. We kunnen met expressie de wereld veranderen en net een beetje mooier maken. Dat is waarom ik zelf schrijf en creëer, maar ook waarom ik anderen help met hun creaties.

Are you ready to create some magic?