Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust even contact op.

Ik ben bereikbaar via: fiona@fionazwart.nl
Vragen over de webshop: shop@fionazwart.nl

Vragen over de webshop

De levertijd van de producten in de webshop bedraagt 5 tot 7 werkdagen.

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.

De prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Het systeem rekent automatisch de goede verzendkosten bij jouw item in het winkelmandje en telt dit op bij de eindprijs. De verzendkosten verschillen per land en per product.

Als het product beschadigt is na verzending, stuur dan even een mailtje (het liefst met foto van de beschadiging) naar shop@fionazwart.nl. Ik zorg er dan voor dat je kosteloos een nieuw product opgestuurd krijgt.

Alle producten worden op maat gemaakt, dat betekent dat ze pas gedrukt of geproduceerd worden, op het moment dat het besteld wordt. Daarom is het niet mogelijk om producten retour te sturen. Ben je niet tevreden over de kwaliteit of voldoet het niet aan je verwachtingen? Mail me dan op shop@fionazwart.nl. We vinden vast een oplossing. 🙂

Vragen over de Rake Woorden Club

Het lidmaatschap heeft een looptijd van 1 jaar.

Het lidmaatschap kun tot twee maanden voor de afloop van jouw nieuwe jaar schriftelijk opzeggen door te mailen naar fiona@fionazwart.nl

Ik zorg voor een locatie en voor hapjes, dit zit inbegrepen bij het lidmaatschap. Het enige wat jij nog hoeft te betalen zijn je eigen drankconsumpties.

Zo rond de 21ste van de maand dat het seizoen wisselt. Zo rond 21 juni, 21 september, 21 december en 21 maart. De locatie zal in het midden van Nederland zijn, zodat het voor de meeste mensen goed aan te rijden is.

De voorstelling zal plaats vinden in september en oktober 2023. Je kunt dan zelf kiezen welke datum voor jou het meest handig is. De locatie zal zijn in de Remonstrantse kerk te Nieuwkoop.