Fiona bij….

Soms mag ik aanschuiven bij een podcast of mediakanaal. Bij Blckbx ben ik een paar keer te gast geweest om ‘De Andere Krant’ toe te lichten, in andere podcasts hebben we het meer gehad over mijn levensverhaal of blik op de wereld. Op deze pagina vind je het overzicht van mij binnen de media.

In gesprek met Sanae Orchi in haar ‘Wijsdom podcast’

Interview – 28 september 2023

Sanae nodigde mij uit in haar ‘Wijsdom podcast’ en dit werd een heel bekrachtigend gesprek van vrouw tot vrouw.

Aan tafel bij Marlies Dekkers bij ‘de Nieuwe Wereld’

Interview – 10 juni 2021

Met Marlies Dekkers bespraken we de kracht van vrouwen en waarom ik geloof dat alle kracht al in ons zit, maar we dat alleen opnieuw hoeven te herinneren.

Klik hier om het interview te lezen.

Interview met mij in het ‘We Are Pioneers Magazine’

Tekst interview – 7 februari 2022

Een persoonlijk gesprek wat te lezen is in het ‘We are Pioneers’ magazine van Bjorne Willemsen. Al wandelend door de natuur, sprak ik uitgebreid met Bjorne over het leven en mijn plannen voor de toekomst.

Te gast bij ‘The Zi talk’

Interview – 24 maart 2022

In de ‘Zi-talk’ spraken we openhartig over de uitdagingen van het moederschap, de lessen die ik kreeg van mijn eigen moeder, waarom ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid en waarom ik graag taboes doorbreek.

‘Be the Change’ – speech bij ‘Vrouwen voor Vrijheid’

Speech – 14 november 2020

Als je deze speech bekijkt, dan leer je mij écht kennen. Mijn blik op de huidige tijd, mijn geloof in een betere wereld en een boodschap van kracht en vertrouwen. Het was een prachtige ervaring om in november 2020 deze speech te mogen geven en heel veel lichtjes aan te mogen steken.

Speech bij ‘Vrouwen voor Vrijheid’ aan het Westerpark in Amsterdam

Speech – 4 september 2021

Een speech over het belang van opstaan voor jouw waarheid. Ik sprak samen met Ed Kortekaas, de oprichter van ‘WIJ de Ouders’.

Te gast in ‘Your Future is now’ podcast
Interview – 1 januari 2023
De wereld is in verandering. Dat is uiteraard al een tijdje zo, maar sinds 2020 zijn we een versnelling hoger geschakeld. Hoe gaan we hiermee om? Dat is de belangrijkste opzet van de Your Future Is Now of YFIN podcast. In deze podcast was ik te gast en sprak ik over mijn werkzaamheden binnen de nieuwe media, mijn jeugd en de lessen die ik mee kreeg van mijn ouders en mijn blik op de toekomst.

Te gast in de podcast ‘Hooggevoelig Ondernemen’

Gesprek – januari 2021

Een gesprek over ‘Het Verboden Jaaroverzicht’ wat ik bedacht en maakte voor ‘Café Weltschmerz’, mijn visie op de wereld en mijn persoonlijke drive.

Te gast bij de podcast van ‘Stilstaan met Ankie’

Interview – 10 januari 2021


In de podcast ‘Stilstaan met Ankie’ hebben we een prachtig gesprek gehad over kwetsbaarheid en je eigen waarheid spreken.