Rake Woorden op maat

Met ‘Rake Woorden op maat’ schrijf ik versjes, korte teksten en/of gedichten op aanvraag. Helemaal op maat, afgestemd op jouw wensen. Perfect om kado te geven aan iemand die jou raakt of voor jezelf om een paar woorden op papier te hebben die iets voor jou betekenen of richting geven.

Rake Woorden op maat: Hoe werkt het?

  1. Geef aan wat je graag wilt terug zien in de tekst en voor wie het is
  2. Stuur je verzoek naar fiona@fionazwart.nl
  3. Misschien wil ik nog wat aan je vragen, dat doe ik dan, daarna ga ik aan de slag
  4. Ik verzend de ‘Rake Woorden op maat’ digitaal en per post en ik stuur je een tikkie van 35 euro inclusief btw.

 

 

Rake Woorden op maat op jouw event?

Organiseer je een event en wil je jouw bezoekers iets unieks en persoonlijks bieden? Met ‘Rake Woorden op maat’ kom ik naar jullie toe! Door goed te luisteren naar degene die ik tegenover me heb, lukt het me om in korte tijd tot de kern te komen wat er bij degene leeft en dit te vertalen naar woorden. Ik schrijf ter plekke een kort stukje tekst (op papier en/of via de typmachine) en de bezoekers van jouw event gaan met iets unieks en persoonlijks naar huis!